ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσες ημέρες κάνει η παράδοση;

Η παράδοση κάνει 2 με 3 εργάσιμες για τις μεγάλες πόλης. Σε χωριά η παράδοση ίσως κάνει και περισσότερες από 3 εργάσιμες διότι δεν υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια.

Πως μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή του δέματος σας ή με κάρτα στο Eshop μας μέσω της Viva Payments

Το δέμα μου ήρθε αλλά το προϊόν μου είναι σπασμένο. Τι να κάνω;

Σε αυτή την περίπτωση αρχικά θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφία από την ζημιά που έχει υποστεί το προϊόν σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας ή Order Number, και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Το δέμα μου δεν έχει φτάσει ακόμα και έχουν περάσει αρκετές ημέρες. Τι να κάνω;

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Γενικής Ταχυδρομικής κάνοντας κλικ εδώ ώστε να δείτε που είναι το δέμα σας. Αν αντιμετωπίσετε δυσκολία παρακαλώ καλέστε μας στο 2105540354 ή στο 698 736 8271. Να έχετε πάντα διαθέσιμο τον αριθμό παραγγελίας σας

Τι εγγύηση έχει το προϊόν μου;

Δεν παρέχεται εξτρά εγγύηση για το προϊόν. Αν το προϊόν έρθει σπασμένο ή μη λειτουργικό τότε αναλαμβάνουμε άμεσα την αντικατάσταση του χωρίς ΚΑΝΕΝΑ εξτρά κόστος.

Έλαβα το προϊόν μου αλλά θέλω να το αλλάξω. Τι πρέπει να κάνω;

Αν λάβατε το προϊόν σας και τελικά θέλετε να το αλλάξετε με κάτι άλλο, τότε θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στα παρακάτω στοιχεία που θα δείτε με χρέωση δική σας και με την Γενική Ταχυδρομική.

Αφού λάβουμε το προϊόν και δεν διαπιστώσουμε κάποια βλάβη που ίσως προκαλέσατε, τότε θα σας στείλουμε το άλλο προϊόν της επιλογής σας πάλι με χρέωση δική σας. Η συνολική χρέωση για αυτή την αλλαγή είναι 12€ (6€ η αποστολή του από εσάς προς εμάς και 5€ η αποστολή του νέου προϊόντος από εμάς προς εσάς).

Τα στοιχεία που θα στείλετε το προϊόν είναι: Goldenprice.gr – Ελευσίνα – 19200 – 2105540354

Εφόσον στείλετε το προϊόν, θα πρέπει να μας καλέσετε και να μας δώσετε και τον αριθμό αποστολής του δέματος που στείλατε

Σημαντική σημείωση: Τυλίξτε καλά το προϊόν σας πριν το βάλετε μέσα σε κάποιον φάκελο ή κουτάκι, διότι ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη εάν φτάσει σπασμένο προς εμάς. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αλλαγή με άλλο προϊόν.